Préambule

SPL Ouest Aveyron Tourisme verwerkt persoonsgegevens (hierna "Persoonsgegevens)" over u in verband met het gebruik van deze website (hierna de "Site").
Als gegevensbeheerder respecteren we de privacy en beschermen we de persoonlijke gegevens van gebruikers van onze site.

Dit beleid is bedoeld om u te informeren over de methoden voor het verzamelen, verwerken en gebruiken van uw persoonlijke gegevens en over uw rechten op het gebied van bescherming van persoonlijke gegevens met betrekking tot de toepasselijke bepalingen ter zake, in het bijzonder wet 78-17. van 6 januari 1978 met betrekking tot gegevensverwerking, bestanden en vrijheden bekend als "Gegevensverwerking en vrijheden" in de laatste versie en met de RGPD (Algemene Verordening Gegevensbescherming) van toepassing sinds 25 mei 2018.

Artikel 1 - Reikwijdte van dit privacybeleid

Dit beleid bevat de principes en richtlijnen voor de bescherming van uw persoonlijke gegevens, waaronder persoonlijke gegevens die op of via de site worden verzameld.

SPL Ouest Aveyron Tourisme verzamelt persoonsgegevens (online, ook per e-mail of offline); dit beleid is van toepassing ongeacht de manier van verzamelen of verwerken.

Het begrip persoonlijke gegevens verwijst naar alle informatie met betrekking tot een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon. Een persoon is "identificeerbaar" wanneer hij kan worden geïdentificeerd, direct of indirect, in het bijzonder door verwijzing naar een identificatienummer of naar een of meer elementen die specifiek voor hem zijn.

"Niet-persoonlijke gegevens" komt overeen met informatie waarmee een persoon niet kan worden geïdentificeerd.

Artikel 2 - Opslagplaatsen van persoonsgegevens

Alle persoonlijke gegevens worden uitsluitend in Frankrijk opgeslagen door onze webhostingprovider:

OVH
Kellermannstraat 2
59100 Roubaix - Frankrijk

www.ovh.com

Artikel 3 - Gegevensbeheerder

De verantwoordelijke voor de verwerking van uw persoonsgegevens is: SPL Ouest Aveyron Tourisme / VVV – Promenade du Guiraudet – 12200 VILLEFRANCHE DE ROUERGUE; bepaalde technische diensten (hosting) worden toevertrouwd aan onze technische dienstverleners (IRIS Interactive).

Overeenkomstig artikel 28 van de AVG is deze dienstverlener gebonden aan een strikte vertrouwelijkheidsclausule die elk gebruik verbiedt van de aan hem toevertrouwde gegevens die niet in het dienstencontract zijn voorzien en die hem verplicht technische en organisatorische regelingen te treffen die voldoen aan de veiligheids- en vereisten voor de bescherming van persoonsgegevens.

Artikel 4 - Verzamelde gegevens

Persoonlijke gegevens

Persoonsgegevens kunnen het volgende omvatten:

  • Achternaam, voornaam, e-mailadres, postadres, telefoon
  • Type kamer gewenst bij het vooraf boeken van een verblijf (dubbel, twin, single, triple)

En alle andere persoonlijke gegevens die relevant kunnen zijn voor de hieronder uiteengezette doeleinden.

Opmerking voor bezoekers en gebruikers van de site: bepaalde functionaliteiten en kenmerken van de site kan alleen worden gebruikt als u SPL Ouest Aveyron Tourisme bepaalde persoonlijke gegevens verstrekt wanneer u de site bezoekt of gebruikt. Het staat u vrij om uw Persoonsgegevens geheel of gedeeltelijk te verstrekken of niet.

Als u er echter voor kiest om ze niet te verstrekken, kan een dergelijke beslissing de verwezenlijking of bevredigende verwezenlijking van de hieronder beschreven doelstellingen verhinderen, werken bepaalde diensten en bepaalde functies van de site mogelijk niet correct en / of wordt u de toegang geweigerd. toegang tot bepaalde pagina's van de site.

Cookies en andere trackers

De site kan cookies of andere technologieën gebruiken die waarschijnlijk persoonlijke gegevens verzamelen of opslaan. Cookies zijn tekstbestanden die worden opgeslagen en gebruikt om persoonlijke en niet-persoonlijke gegevens met betrekking tot uw browsen op de site vast te leggen.

Cookies kunnen permanent zijn (en blijven nadat u de verbinding met de site heeft verbroken om te worden gebruikt tijdens uw volgende bezoeken aan de site) of tijdelijk (en verdwijnen zodra u de verbinding met de site verbreekt).

SPL Ouest Aveyron Tourisme gebruikt cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren, met name door:

  • een dienst uw apparatuur laten herkennen, zodat u niet meerdere keren dezelfde informatie hoeft in te voeren om dezelfde taak uit te voeren;
  • de gebruikersnaam en het wachtwoord herkennen die u al hebt opgegeven, zodat u ze niet opnieuw hoeft in te voeren op elke webpagina die ernaar vraagt.

SPL Ouest Aveyron Tourisme gebruikt cookies om verkeer en gegevens op de Sites te analyseren om:

  • het aantal gebruikers van de diensten meten, waardoor ze gemakkelijker te gebruiken zijn en ervoor zorgen dat ze snel op uw verzoeken kunnen reageren;
  • help SPL Ouest Aveyron Tourisme te begrijpen hoe gebruikers omgaan met de diensten om deze te verbeteren.

SPL Ouest Aveyron Tourisme kan ook gebruikmaken van de diensten van externe dienstverleners om de diensten namens haar uit te voeren en in het bijzonder voor:

  • uw surfgedrag analyseren en het publiek van de sites en applicaties meten;
  • uw interessegebieden analyseren en u gerichte marketing- of reclameaanbiedingen aanbieden;
  • u toestaan ​​om de inhoud van de applicatiesites te delen met andere mensen op sociale netwerken of om deze andere mensen te laten weten wat u bekijkt of wat u denkt (bijv. de "Vind ik leuk" -knop op Facebook)

In dit geval kunnen pixeltags en cookies van deze externe providers worden gebruikt en bewaard. Bij het verzenden van de informatie die door deze cookies wordt gegenereerd, zorgen de cookie-instellingen ervoor dat het IP-adres vóór geolocatie en vóór opslag wordt geanonimiseerd. Onze dienstverleners zullen deze informatie gebruiken om uw gebruik van de site te evalueren, om rapporten over de activiteit van de site te schrijven voor SPL Ouest Aveyron Tourisme en om u betere diensten en advertenties aan te bieden die zijn afgestemd op uw behoeften. Ze zullen uw IP-adres niet associëren met andere van hun gegevens.

Wanneer u door de site bladert, zijn cookies standaard ingeschakeld en kunnen gegevens lokaal op uw hardware worden gelezen of opgeslagen. De eerste keer dat u een cookie ontvangt, ontvangt u een melding en kunt u beslissen of u deze accepteert of weigert. Door de Sites te blijven gebruiken, accepteert u uitdrukkelijk het gebruik door SPL Ouest Aveyron Tourisme van dergelijke cookies.

U kunt uw browser ook configureren om cookies systematisch te weigeren (inclusief cookies die worden gebruikt voor doelgroepmeting). Als dit het geval was, werken bepaalde functionaliteiten en kenmerken van de site mogelijk niet correct en hebt u mogelijk geen toegang tot bepaalde delen of diensten van de site.

Als u uw informatie wilt wijzigen of verwijderen, raadpleeg dan artikel 8: Uw rechten.

U kunt uw cookiebeheerpaneel openen om het opslaan en lezen van cookies te configureren.

Dataretentie

Op type gegevens:

  • Gegevens burgerlijke stand (naam, voornaam, postadres, enz.): Max. 3 jaar. ;
  • Aansluitgegevens: max. 3 jaar. ;
  • Locatiegegevens = 48 uur;

We bewaren uw persoonlijke gegevens alleen voor een periode die nodig is en in verhouding staat tot het doel waarvoor ze zijn verzameld, namelijk voor een maximale periode van 3 jaar vanaf de laatste uitwisseling die u met ons heeft gehad en die op uw initiatief is uitgevoerd.

Na de bovengenoemde periodes worden uw gegevens puur verwijderd of geanonimiseerd.

Artikel 5 - Doeleinden van het verzamelen van persoonlijke gegevens

Zoals hierboven aangegeven, verstrekt u uw persoonlijke gegevens op vrijwillige basis.

Persoonlijke gegevens worden over het algemeen verzameld voor de doeleinden van de activiteiten van SPL Ouest Aveyron Tourisme, zoals het verbeteren van de marketing- en reclame-inspanningen van SPL Ouest Aveyron Tourisme, het beter aanpassen van de producten en diensten van SPL Ouest Aveyron Tourisme aan de behoeften van de klant of naleving van wettelijke rapportage verplichtingen en andere soortgelijke activiteiten.

SPL Ouest Aveyron Tourisme verzamelt en gebruikt persoonsgegevens over u voor de doeleinden van haar activiteit en in het bijzonder voor de volgende doeleinden:

Wij verwerken uw gegevens geheel of gedeeltelijk voor:

  • Reageer op contactverzoeken
  • Reageren op verzoeken om verschillende informatie (evenementen, opening van bezoeksites, transportschema's, enz.)
  • Reageren op brochureverzoeken
  • Postbezorging of elektronische bezorging van brochures
  • Reageren op aanmeldingsverzoek nieuwsbrief
  • Verstuur nieuwsbrief
  • Integreer de gebruiker in de Sendinblue-database
  • Reageren op reserveringsverzoeken voor verblijven 1 en 2 (Escapade St Jacques en wandelen tussen Bastides en Gorges de l'Aveyron)
  • Verblijven organiseren
  • Erken en reageer op de suggestie voor inhoudsverbetering
  • Verbeter inhoud op basis van relevantie van suggesties
  • Stuur indien nodig de suggestie voor verbetering van de inhoud naar Iris Interactive
  • Voer de blog
  • Reageren op verzoeken om informatie van aanbieders van toeristische diensten
  • Reageren op verzoeken om documentatie van toeristische dienstverleners
  • Reageren op informatieverzoeken van projectleiders (potentiële toeristische dienstverleners)

Met inachtneming van de toepasselijke lokale wetgeving geeft u door het verstrekken van uw e-mailadres uitdrukkelijk toestemming aan SPL Ouest Aveyron Tourisme om deze te gebruiken met andere nuttige Persoonsgegevens om u commerciële of marketingberichten te sturen.

SPL Ouest Aveyron Tourisme kan uw e-mailadres ook gebruiken voor administratieve doeleinden of andere niet-marketingdoeleinden (bijvoorbeeld om u op de hoogte te stellen van belangrijke wijzigingen die aan de site zijn aangebracht).

Artikel 6 - Voorwaarden voor het verwerken en opslaan van persoonsgegevens

De "verwerking" van persoonlijke gegevens omvat in het bijzonder het gebruik, het bewaren, vastleggen, overdragen, aanpassen, analyseren, wijzigen, aangeven, delen en vernietigen van persoonlijke gegevens, afhankelijk van wat nodig is gezien de omstandigheden of wettelijke vereisten.

Alle verzamelde Persoonsgegevens worden voor een beperkte periode bewaard, afhankelijk van het doel van de verwerking en alleen voor de periode voorzien door de toepasselijke wetgeving.

Alle verzamelde persoonlijke gegevens worden opgeslagen op het vasteland van Frankrijk.

Artikel 7 – Links naar websites die niet worden beheerd door SPL Ouest Aveyron Tourisme

De site kan links bevatten naar websites van derden die voor u interessant kunnen zijn.

SPL Ouest Aveyron Tourisme heeft geen controle over de inhoud van sites van derden of de praktijken van deze derden met betrekking tot de bescherming van persoonlijke gegevens die zij mogelijk verzamelen. Bijgevolg wijst SPL Ouest Aveyron Tourisme elke verantwoordelijkheid af met betrekking tot de verwerking door deze derden van uw persoonsgegevens. Het is uw verantwoordelijkheid om kennis te nemen van het beleid inzake de bescherming van persoonsgegevens van deze derde partijen.

Artikel 8 - Doorgifte van persoonsgegevens

In het geval van toegang tot de Site vanuit een land dat geen lid is van de Europese Unie waarvan de wetgeving met betrekking tot het verzamelen, gebruiken en doorgeven van gegevens verschilt van die van de Europese Unie, vestigen wij uw aandacht op het feit dat door door te gaan met het gebruik van de Site, die wordt beheerst door de Franse wetgeving, de overeenkomstige gebruiksvoorwaarden en dit beleid, u uw persoonlijke gegevens overdraagt ​​naar de Europese Unie en instemt met deze overdracht.

Uw persoonlijke gegevens kunnen worden bekendgemaakt binnen SPL Ouest Aveyron Tourisme voor de doeleinden uiteengezet in artikel 3 van dit beleid.

SPL Ouest Aveyron Tourisme mag uw persoonsgegevens overdragen buiten de Europese Unie, op voorwaarde dat zij ervoor zorgt, alvorens ze door te geven, dat entiteiten buiten de Europese Unie een passend beschermingsniveau bieden, in overeenstemming met de geldende Europese wetgeving.

Als SPL Ouest Aveyron Tourisme verneemt dat een derde partij aan wie SPL Ouest Aveyron Tourisme Persoonsgegevens heeft verstrekt voor de doeleinden uiteengezet in artikel 3 hierboven, Persoonsgegevens gebruikt of openbaar maakt zonder dit Beleid na te leven of in strijd is met de toepasselijke wetgeving, SPL Ouest Aveyron Tourisme zal alle redelijke maatregelen nemen om dergelijk gebruik of openbaarmaking te voorkomen of te beëindigen.

U hebt ook het recht om de SPL Ouest Aveyron Tourisme al dan niet te machtigen om uw persoonlijke gegevens te gebruiken voor een ander doel dan waarvoor deze persoonlijke gegevens oorspronkelijk werden verzameld. U kunt bezwaar maken tegen dit gebruik door te verwijzen naar artikel 8 hieronder.

SPL Ouest Aveyron Tourisme kan ook worden verplicht om Uw Persoonsgegevens over te dragen aan derden als SPL Ouest Aveyron Tourisme van mening is dat een dergelijke overdracht noodzakelijk is om technische redenen (bijvoorbeeld voor het hosten van diensten door een derde partij) of om haar wettelijke belangen te beschermen ( bijvoorbeeld in het geval van de verkoop van activa aan een derde partij, wijziging van zeggenschap of gehele of gedeeltelijke liquidatie van La SPL Ouest Aveyron Tourisme.

Bovendien kan SPL Ouest Aveyron Tourisme uw persoonlijke gegevens delen met de wederverkoper waarvan u afhankelijk bent of die is toegewezen aan het gebied waarin u zich bevindt voor de doeleinden van de activiteit van SPL Ouest Aveyron Tourisme. SPL Ouest Aveyron Tourisme kan uw Persoonsgegevens ook delen met commerciële partners wanneer SPL Ouest Aveyron Tourisme en de commerciële partner samen een evenement sponsoren of samen deelnemen aan een marketingactie waarbij u betrokken bent.

SPL Ouest Aveyron Tourisme kan uw persoonlijke gegevens vrijgeven indien dit wettelijk verplicht is of als SPL Ouest Aveyron Tourisme te goeder trouw gelooft dat dergelijke openbaarmaking redelijkerwijs noodzakelijk is om te voldoen aan een juridische procedure (bijvoorbeeld een bevelschrift, een dagvaarding of enige andere rechterlijke beslissing) of om de rechten, eigendommen of persoonlijke veiligheid van La SPL Ouest Aveyron Tourisme, onze klanten of het publiek te beschermen.

Indien de toepasselijke wetgeving dit toelaat, kan SPL Ouest Aveyron Tourisme uw persoonsgegevens ook delen met derden om u gerichte marketing- of reclameaanbiedingen te bieden.

Deze overdrachten kunnen plaatsvinden via internet of via een andere methode die geschikt wordt geacht door La SPL Ouest Aveyron Tourisme in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en het interne veiligheidsbeleid van de La SPL Ouest Aveyron Tourisme Group.

Artikel 9 - Uw rechten

Uw recht op toegang tot en rectificatie van uw gegevens

U heeft recht op inzage en correctie van uw persoonsgegevens.

U kunt ons vragen om uw persoonsgegevens, afhankelijk van het geval, te corrigeren en aan te vullen indien ze onjuist, onvolledig, dubbelzinnig of verouderd zijn.

Uw recht om uw gegevens te wissen

U kunt ons vragen om uw persoonsgegevens te wissen als een van de volgende redenen van toepassing is:

  • persoonsgegevens zijn niet langer nodig voor de doeleinden waarvoor ze zijn verzameld of anderszins verwerkt;
  • u trekt de eerder gegeven toestemming in;
  • u maakt om legitieme redenen bezwaar tegen de verwerking van uw persoonsgegevens;
  • de verwerking van persoonsgegevens voldoet niet aan de bepalingen van toepasselijke wet- en regelgeving.

Desalniettemin zal de uitoefening van dit recht niet mogelijk zijn wanneer het bewaren van uw persoonsgegevens noodzakelijk is in verband met de wet- of regelgeving en in het bijzonder bijvoorbeeld voor het vestigen, uitoefenen of verdedigen van rechten voor de rechtbank.

Uw recht om de gegevensverwerking te beperken

U kunt om beperking van de verwerking van uw persoonsgegevens verzoeken in de gevallen waarin de wet en regelgeving voorzien.

Uw recht om bezwaar te maken tegen gegevensverwerking

U hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens wanneer de verwerking is gebaseerd op het gerechtvaardigde belang van de verantwoordelijke.

Uw recht op overdraagbaarheid van uw gegevens

Sinds 25 mei 2018 heeft u recht op overdraagbaarheid van uw persoonsgegevens.

De gegevens waarop dit recht kan worden uitgeoefend zijn:

  • alleen uw persoonlijke gegevens, met uitsluiting van geanonimiseerde persoonlijke gegevens of gegevens die u niet aangaan;
  • declaratieve persoonsgegevens en de hierboven genoemde persoonsgegevens;
  • persoonsgegevens die geen inbreuk maken op de rechten en vrijheden van derden, zoals beschermd door het zakengeheim.

Dit recht is beperkt tot verwerking op basis van toestemming of op basis van een contract, evenals persoonlijke gegevens die u persoonlijk hebt gegenereerd.

Dit recht omvat geen afgeleide gegevens of afgeleide gegevens, dit zijn persoonlijke gegevens die zijn gecreëerd door SPL Ouest Aveyron Tourisme.

Uw recht om uw toestemming in te trekken

Wanneer de gegevensverwerking die we uitvoeren gebaseerd is op uw toestemming, kunt u deze op elk moment intrekken. We zullen dan stoppen met het verwerken van uw persoonlijke gegevens zonder dat de eerdere bewerkingen waarvoor u toestemming had gegeven, in twijfel worden getrokken.

Uw recht om in beroep te gaan

U hebt het recht om een ​​klacht in te dienen bij de CNIL op Frans grondgebied, onverminderd enig ander administratief of gerechtelijk beroep.

Uw recht om postmortale richtlijnen op te stellen

U heeft de mogelijkheid om richtlijnen op te stellen met betrekking tot het bewaren, wissen en communiceren van uw persoonlijke gegevens na uw overlijden en dit met een vertrouwde derde partij, gecertificeerd en verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat de wil van de overledene wordt gerespecteerd in overeenstemming met de vereisten van het toepasselijke wettelijke kader.

Hoe u uw rechten kunt uitoefenen

Alle bovengenoemde rechten kunnen worden uitgeoefend:

  • per post naar het volgende adres: VVV-kantoor – Promenade du Guiraudet – 12200 VILLEFRANCHE DE ROUERGUE, met een kopie van uw identiteitskaart en een bewijs van verblijf;
  • via ons e-mailadres dpo@ouest-aveyron-tourisme.fr. U krijgt dan een procedure toegestuurd om uw identiteit te valideren.

Opmerking: de documenten die in het kader van deze procedure worden verzonden, worden puur vernietigd en de gegevens die mogelijk tijdens de procedure worden verzameld, worden definitief verwijderd aan het einde van deze laatste.

Houd er ook rekening mee dat alle verzoeken die niet aan deze richtlijnen voldoen, worden genegeerd.

Wij verbinden ons ertoe om binnen 1 maand na ontvangst van het verzoek op deze verzoeken te reageren. Deze periode kan met 2 maanden worden verlengd, afhankelijk van de complexiteit en het aantal ontvangen verzoeken, d.w.z. in totaal 3 maanden.

Als u een account heeft, kunt u uw recht op toegang en rectificatie uitoefenen door in te loggen op uw account.

Met betrekking tot de uitoefening van het recht op informatie is het echter mogelijk dat we niet verplicht zijn ernaar te handelen als:

  • u beschikt al over deze informatie;
  • de registratie of mededeling van uw persoonlijke gegevens is uitdrukkelijk bij wet voorzien;
  • communicatie van informatie blijkt onmogelijk;
  • het verstrekken van informatie zou een onevenredige inspanning vergen.

Artikel 10 - Gegevensbeveiliging en ontvangers

SPL Ouest Aveyron Tourisme zorgt voor de bescherming en beveiliging van de persoonlijke gegevens die u hebt gekozen om aan haar te communiceren, om hun vertrouwelijkheid te waarborgen en te voorkomen dat ze worden vervormd, beschadigd, vernietigd of bekendgemaakt aan onbevoegde derden.

SPL Ouest Aveyron Tourisme heeft fysieke, elektronische en organisatorische beschermingsmaatregelen genomen om verlies, misbruik, ongeoorloofde toegang of verspreiding, wijziging of mogelijke vernietiging van deze persoonlijke gegevens te voorkomen. Onder deze beschermingsmaatregelen neemt SPL Ouest Aveyron Tourisme technologieën op die speciaal zijn ontworpen om persoonlijke gegevens te beschermen tijdens hun overdracht. Ondanks de inspanningen van SPL Ouest Aveyron Tourisme om uw persoonlijke gegevens te beschermen, kan SPL Ouest Aveyron Tourisme de onfeilbaarheid van deze bescherming echter niet garanderen vanwege de onvermijdelijke risico's die zich kunnen voordoen tijdens de verzending van persoonlijke gegevens.

Aangezien alle persoonlijke gegevens vertrouwelijk zijn, is de toegang ertoe beperkt tot werknemers en dienstverleners van La SPL Ouest Aveyron Tourisme die deze nodig hebben bij de uitvoering van hun missie. Alle personen die toegang hebben tot Uw Persoonsgegevens zijn verplicht tot geheimhouding en stellen zich bloot aan disciplinaire maatregelen en/of andere sancties als zij deze verplichtingen niet naleven.

Het is echter belangrijk dat u voorzichtig bent om ongeautoriseerde toegang tot uw persoonlijke gegevens te voorkomen. U bent verantwoordelijk voor de vertrouwelijkheid van uw wachtwoord en de informatie in uw account. Daarom moet u ervoor zorgen dat u uw sessie sluit in geval van gedeeld gebruik van dezelfde computer of dezelfde terminal.

Artikel 11 - Conflictoplossing

Hoewel SPL Ouest Aveyron Tourisme redelijke maatregelen heeft genomen om persoonsgegevens te beschermen, is geen enkele transmissie- of opslagtechnologie volledig onfeilbaar.

De SPL Ouest Aveyron Tourisme is echter bezorgd om de bescherming van persoonsgegevens te garanderen. Als u redenen heeft om aan te nemen dat de veiligheid van uw persoonlijke gegevens in gevaar is gebracht of dat deze is misbruikt, wordt u verzocht contact op te nemen met SPL Ouest Aveyron Tourisme op het volgende adres: dpo@west-aveyron-tourisme.fr

SPL Ouest Aveyron Tourisme zal klachten met betrekking tot het gebruik en de openbaarmaking van persoonlijke gegevens onderzoeken en proberen deze op te lossen in overeenstemming met de principes uiteengezet in dit beleid.

Ongeautoriseerde toegang tot persoonlijke gegevens of misbruik ervan kan een overtreding vormen volgens de lokale wetgeving.

Artikel 12 - Contact

Voor elke vraag met betrekking tot dit beleid, om geen informatie meer te ontvangen van La SPL Ouest Aveyron Tourisme of voor elk verzoek om rectificatie, toevoeging, update of verwijdering van uw persoonlijke gegevens, kunt u een e-mail sturen naar het volgende e-mailadres: dpo@ ouest-aveyron-tourisme.fr

Artikel 13 - Datum van inwerkingtreding en herzieningen van het privacybeleid

Dit beleid kan worden bijgewerkt in overeenstemming met de behoeften van SPL Ouest Aveyron Tourisme en de omstandigheden of indien wettelijk vereist. We nodigen u daarom uit om regelmatig te controleren op updates.

Laatste wijziging: dinsdag 31 mei 2022

Was deze inhoud nuttig voor u?

Deel deze inhoud